محتوای این https://ehsanmarket.shop/product-category/snacks/biscuit/ مقاله
دوم اینکه بیسکویت همیشه رنگ دلپذیر و طعم خوبی دارد. در نهایت، برای اطمینان از لطیف بودن و لطیف بودن آن باید به کمال پخته بیسکویت خارجی شود. آب مرغ را اضافه کنید، دقت کنید که تمام آرد و تکه های قهوه ای شده از کف تابه حل شود. اجازه دهید آبگوشت به جوش بیاید، در این مرحله کمی غلیظ می شود. مخلوط را بچشید و در صورت نیاز چاشنی ها را تنظیم کنید.
با این حال، ما همچنین از ابزاری که در کارت دستور غذا تعبیه شده است برای محاسبه اطلاعات تغذیه ای بیسکویت خارجی پس از افزودن دستی هر ماده و مقدار استفاده می کنیم. معمولاً کار فوق العاده ای انجام می دهد، اما ممکن است هر از گاهی خاموش شود – بنابراین هر چیزی را که در این منطقه می بینید با “دانه نمک” بردارید! (HA!) من قصد دارم به حفاری بیسکویت خارجی بپردازم و مقداری ریاضی انجام دهم تا مطمئن شوم که این قیمت بیسکویت خارجی یا آن طرف.
بیسکویت با کره بهتر است یا چربی؟
اگر قیمت بیسکویت خارجی آشنا به نظر می رسد، ممکن است بدون اینکه بدانید مقدار زیادی آرد به خمیر اضافه می کنید و نسبت مواد خشک به مرطوب را به هم می زند. برای جلوگیری از این امر، پیمانه را روی پیشخوان قرار دهید و با قاشق آرد را از کیسه بیرون بیاورید و آن را داخل فنجان هم بزنید. سپس از چیزی با لبه صاف مانند چاقو استفاده کنید تا قبل از اضافه کردن آنها به کاسه مخلوط، آنها را صاف کنید. این اطمینان حاصل می کند که مقدار مناسبی را به مخلوط اضافه کرده اید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر خرید بیسکویت و ویفر خارجی و نمک را با هم الک کنید.
بیسکویت با پنیر خامه ای
کره را با همزن بزنید تا مخلوط شبیه غذای درشت شود. سیب زمینی شیرین و خرید بیسکویت خارجی شیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط سیب زمینی را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا مرطوب شود.
آیا در بیسکویت دوغ تخم مرغ می ریزید؟
به یاد دارید که چگونه گفتیم مخلوط کردن بیش از حد می تواند منجر به یک بیسکویت سفت شود؟ همینطور با استفاده از روغن دمای اتاق. در عوض، کوکیهای شما احتمالاً به چیزی شبیه کیک تبدیل میشوند. هنوز هم خوشمزه است، اما قطعا یک بیسکویت خارجی بیسکویت نیست. برای به دست آوردن خمیر پوسته پوسته و ترد، کره باید همیشه سرد باشد.
بهترین بیسکویت های خانگی
هرچه ورز دادن بیشتر باشد، آرد بیشتر در معرض مایع موجود در خمیر قرار می گیرد که باعث تشکیل گلوتن می شود. پروتئین قیمت بیسکویت خارجی گلوتن چیزی است که محصولات پخته شده را برای جویدن بسیار خوب می کند. همانطور که باید از روغن سرد استفاده کنید، باید مطمئن شوید که مایعاتی که اضافه می کنید نیز سرد هستند.
https://ehsanmarket.shop/product-category/snacks/biscuit/
ویکی پدیا