196 Flavors یک وب سایت منحصر به فرد برای تاریخچه غذا و آشپزی جهان است که توسط ورا و مایک ایجاد و ایجاد شده است. ما در ایران هرگز الاغ و حتی بز و فقط در اقلیت کوچک مهاجر در جنوب خلیج فارس نمی خوریم. ایرانی ها آدم های پاکیزه می خورند و چیزهای عجیب و غریب و حیوانات غیرعادی را در آشپزخانه پیدا نمی کنید. بسیاری از گیاهان و سبزیجات و غذا مانند غذاهای هندی تند نیست.
طرز تهیه کله گنجشکی سسی
معمولا قاشق و چنگال تهیه می شود و عموماً برای خوردن برنج، خورش و سایر ظروف مایع استفاده می شود. کوبیده یکی از رایج ترین انواع کباب است که از گوشت چرخ کرده تشکیل شده است. از طرفی جوجه کباب حاوی تکههای مرغ کبابی است و بختیاری فیله بره یا گوشت گاو کبابی است. این در غذاهایی که هنگام گشت و گذار در ایران لذت خواهید برد، منعکس می شود. Goyerti Küküsü یک پیش غذای خوشمزه سنتی آذری است که با گیاهان و اسفناج ترکیب شده با تخم مرغ درست می شود. این سوپ مغذی یکی از بهترین چیزهایی است که می توانید در روزهای سرد بخورید، به خصوص زمانی که حال خوبی ندارید.
طرز تهیه کله گنجشکی جنوبی
اگر می خواهید فلافل را در اهواز امتحان کنید، شب ها به خیابان لشکر آباد اهواز سر بزنید. خورش ماهی قالیه ماهی یکی از معروف ترین غذاهای سنتی تقریباً در تمام مناطق جنوب ایران است. برای تهیه این غذا از انواع ماهی بدون استخوان استفاده می شود.
طرز تهیه کله گنجشکی خوشمزه
هیچ غذای ایرانی بدون یک بشقاب سبزی خردان یا سبزی خوراکی کامل نمی شود. این غذا ممکن است شامل نعناع، ترخون، ریحان و گشنیز به همراه پیاز، تربچه، گردو، پنیر فتا و نعناع ایرانی باشد. فقط یک تکه نان تخت را جدا کنید، مقداری سبزی، پنیر و سایر مواد را داخل آن بریزید و آن را مانند یک ساندویچ روستایی تا کنید. این ظرف در تمام طول غذا روی میز می ماند و سبزی ها یک پاک کننده ترد کام بین لقمه های خورش و برنج هستند.
یکی از رازهای قالی ماهی خوب این است که ماهی باید از آب های شور دریاهای جنوب مثل خلیج فارس یا رودخانه کارون که آب شور دارد باشد. این غذا را با میگو هم می توان تهیه کرد و این نسخه از هر خورش دیگری در جنوب ایران طرفداران بیشتری دارد. با این حال، اعتقاد عمومی بر این است که مردم شمال ایران احتمالاً به دلیل ادویه ها و طعم ترش تند آن، طرفدار این غذا نیستند. تاه چین مرغ یکی دیگر از غذاهای مورد علاقه در ایران است. می توان آن را با مرغ یا گوشت گاو طبخ کرد، اما از نسخه مرغ بیشتر استقبال می شود.
یکی دیگر از خورش های مورد علاقه قیمه است که در اکثر رستوران های کشور رایج است. کلمه قیمه از نحوه برش دادن گوشت به مکعب های کوچک در این دستور گرفته شده است. قیمه یک خورش سیب زمینی زعفرانی سنتی و محبوب ایرانی است که با برنج سفید یا معطر سرو می شود. مواد اصلی این خورش خوشمزه پوره گوجه فرنگی، آرچیترا، لیموترش خشک و گوشت گاو با اضافه کردن سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان روی آن است.
طرز تهیه کله گنجشکی با برنج
این خورش خوشمزه ترکیبی از گوشت بره، نخود خرد شده، سس گوجه فرنگی و ادویه های مختلف مانند زردچوبه و دارچین است. باگالی پلو یک غذای برنجی معطر است که با لوبیا، رازیانه و زعفران درست می شود. سپس با یک قمقمه خوشمزه که از استخوان جدا می شود سرو می شود. بهتر است ابتدا شربت را با مخلوط کردن آب با شکر و جوشاندن تا زمانی که شکر حل شود، آماده کنید. حرارت را کم کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید و زعفران و گلاب را اضافه کنید.
طرز تهیه کله گنجشکی اصفهانی
یک غذای بسیار معطر و رنگارنگ از گوشت و برنج به دست می آید. اصفهانی های دوست داشتنی ما بریانی را با نان سرو می کنند و روی آن را با کمی دارچین تزیین می کنند. ابتدا لوبیاها را تمیز کرده و خرد کرده و بشویید و کنار بگذارید. 8 فنجان آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
پس از آماده شدن برای سرو، قسمت های مختلف سر مانند گونه ها، مغز، چشم ها و زبان روی سطح قرار می گیرد. بوی آن ممکن است باعث ناراحتی برخی افراد شود، اما این غذا بسیار مغذی و به ویژه برای استخوان ها مفید است. همچنین یکی از پر جنب و جوش ترین و پر جنب و جوش ترین غذاهای جانبی برای قرار دادن برنج است و یک جشن برای چشم ها و همچنین جوانه های چشایی است. این غذای لذیذ عربی معمولا در ماه رمضان مصرف می شود.
غذای رایج بندرعباسی در جنوب ایران است که اغلب با فلفل چیلی و فلفل تند روی نان باگت می خورند. تهیه آن سریع و آسان است و برای مهمانی ها و مجالس با دوستان انتخابی عالی است. این خورش نمادین یک آیتم منوی مهم در هر عروسی ایرانی است.
مثل همه کرشت ها در بشقاب جداگانه همراه با برنج زعفرانی سرو می شود. جعفری، گشنیز، پیازچه و شنبلیله پایه خورش را تشکیل می دهند، در حالی که لیموترش خشک شده طعم لطیف و ترش به آن اضافه می کند. آیا می خواهید اصول اولیه غذاهای ایرانی را امتحان کنید؟ کاو دادفر ما را با برخی از محبوبترین غذاها آشنا میکند، از بادمجان و سبزی پولو گرفته تا کاری غنی… اگر می خواهید بیشتر بدانید، وقت بگذارید و وبلاگ مهمان ما را در مورد تجربه غذایی گردشگران در ایران بخوانید. برای توصیف بهترین غذاهای ایرانی که می توانید اینجا در ایران امتحان کنید، صفحاتی طول می کشد. توصیه می کنیم در هر شهری که سفر می کنید، معروف ترین غذاهای محلی را امتحان کنید، در غیر این صورت پشیمان خواهید شد.